علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعزام رایگان بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به مشهدمقدس | مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی: طی چند روز آینده، ثبت‌نام مرحله دوم تسهیلات قرض الحسنه را آغاز می‌کنیم

  • کد خبر: ۲۴۴۶۴۱
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
  • ۴
اعزام رایگان بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به مشهدمقدس | مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی: طی چند روز آینده، ثبت‌نام مرحله دوم تسهیلات قرض الحسنه را آغاز می‌کنیم
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اجرای طرح زیارتی بازنشستگان در قالب «طرح کرامت رضوی» گفت: در سال جاری برنامه‌ریزی حمل‌ونقل زائران به استان‌ها واگذار شده تا بتوان تعدادی بیشتر از بازنشستگان را برای اعزام به این سفر معنوی هماهنگ کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، با برگزاری آیین بدرقه نخستین گروه اعزامی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی به مشهد مقدس در ایستگاه راه‌آهن تهران، اجرای طرح «کرامت رضوی» سازمان تأمین‌اجتماعی – اعزام رایگان بازنشستگان به سفر زیارتی مشهد مقدس- در سال جاری، با حضور میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، محمد اسدی رئیس هیئت‌مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته کشور، علی‌اصغر بیات نماینده بازنشستگان در هیئت‌امنای سازمان تأمین‌اجتماعی و صندوق‌های وابسته، اعضای هیئت‌مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیر و جمعی از معاونان و مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی آغاز شد.

در این مراسم، میرهاشم موسوی گفت: سفر‌های زیارتی بازنشستگان و اعزام این زائران به مشهد الرضا (ع) کار بسیار خوبی است که سازمان تأمین‌اجتماعی طی سال‌های گذشته آغاز کرده که البته مدتی به دلیل همه‌گیری بیماری کرونا متوقف شده بود، اما بحمدالله از سال ۱۴۰۱ در قالب طرح کرامت رضوی مجدداً آغاز شد. 

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ سازمان تأمین‌اجتماعی توانست در مجموع بیش از ۷۵ هزار نفر از عزیزان بازنشسته را به این سفر معنوی اعزام کند. این سفر‌ها از آغاز، یعنی از حمل‌ونقل تا اسکان در هتل‌های مناسبی که در شهر مشهد برای اسکان زایران در نظر گرفته شده، کاملاً رایگان است و تأکید هم شده است که همکاران ما امکانات رفاهی خوبی برای بازنشستگان تدارک ببینند. 

موسوی همچنین گفت: با همکاری کانون‌های بازنشستگی، برنامه‌ریزی شده است که امسال حدود ۷۰ هزار نفر را در قالب طرح کرامت رضوی به مشهد مقدس اعزام کنیم. در سال قبل حدود ۲۸ هزار نفر از بازنشستگان و در سال قبل از آن بالغ بر ۵۰ هزار نفر به این سفر معنوی اعزام شدند. 

وی افزود: این سفر مختص بازنشستگان و مستمری‌بگیران تهران نیست و بازنشستگان همه استان‌ها در قالب سهمیه ابلاغی به استان‌ها به این سفر اعزام می‌شوند. چون در برخی استان‌ها امکان حمل‌ونقل ریلی وجود ندارد، در سال جاری برنامه‌ریزی حمل‌ونقل زائران به استان‌ها واگذار شده تا بتوان تعدادی بیشتر از بازنشستگان را برای اعزام به این سفر معنوی هماهنگ کرد. از مدیران استانی تأمین اجتماعی هم خواسته‌ایم با همکاری کانون‌ها و نمایندگان بازنشستگان، سهمیه‌ای را که به هر استان تعلق گرفته، جذب کنند تا بتوانیم امسال همه ۷۰ هزار سفر برنامه‌ریزی شده را به صورت کامل انجام دهیم. 

ثبت‌نام مرحله دوم اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به‌زودی آغاز می‌شود

موسوی همچنین در خصوص ثبت‌نام مرحله دوم اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال جاری گفت: امروز جلسه‌ای با بازنشستگان و کانون عالی بازنشستگان داشتیم و مقرر شد بعد از اعلام آمادگی این دوستان ان‌شاءالله بتوانیم طی چند روز آینده، ثبت‌نام مرحله دوم این تسهیلات را آغاز کنیم. در ماه گذشته حداقل ۴۰ هزار فقره تسهیلات پرداخت شد و تلاش داریم تعداد این تسهیلات در ماه جاری بیش از این تعداد باشد تا ان‌شاءالله به هدفگذاری انجام شده برای سال جاری برسیم. مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی هم که در سال گذشته ۲۰ میلیون تومان بود، امسال افزایش پیدا کرده و به رقم ۳۰ میلیون تومان رسیده است. 

 در این مراسم همچنین احمد اسفندیاری معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های این سازمان و نیز علی‌اصغر بیات و محمد اسدی از اعضای هیئت‌مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، ضمن ارائه گزارشی از برنامه‌های رفاهی سازمان تأمین اجتماعی برای بازنشستگان، از همکاری شرکت حمل‌ونقل ریلی رجا و شرکت رفاه گستر تأمین اجتماعی در اجرای طرح کرامت رضوی تقدیر کردند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
0
0
از کیسه کی اینگونه بذل و بخشش می‌کنی رئیس سازمان ریاکار حقوقهارو به موقع وحق وحقوقهارو به نسبت تورم و قانون زیرپا نگزار. زیارت از جیب دیگران خرامه سید قلابی دروغگو
بازنشسته تامین اجتماعی از نسیم شهر بهارستان
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۰
0
0
سوال اینجاست که بنده هم از اسفند ماه سال 1395 تاکنون بازنشسته تامین اجتماعی هستم پس چرا به بنده وام و سفر زیارتی مشهد نمی دهند.
بازنشسته تامین اجتماعی از نسیم شهر بهارستان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۰
0
0
فقط ۲۰ هزار بازنشسته تامین اجتماعی به مشهد مقدس اعزام می‌شوند و نه ۷۰ هزار
اعتراض
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۰
0
0
شرم آور و تاسف بار است در این مدت 5 ماه هست که هنوز هم تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی معلوم و روشن نشده است.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->